1.10.2006

Bysomanova

1.10.2006

Zvítězili jsme! Fan from diatome vyhrál historicky první vavříny do naší stáje. Skutečně, Fan from diatome (Krtek) pod vedením zkušeného žokeje Michala Köhla přišel první v rovinovém dostihu IV. kategorie na 2300 metrů a udělal nám obrovskou radost.

Fan from diatome před dostihem Celé odpoledne před Krtkovým dostihem, který měl být posledním dostihem odpoledne, se zkušený závodník klidně procházel a trpělivě čekal v rozehřívacím poklidném kroku na svoji chvíli. Vodili jsme i spolu s některými táborníky, kteří nás přišli podpořit.

Fan from diatome v sedle s Michalem Köhlem vítězí A pak konečně nadešel Krtkův dostih. Krtkův Fan klub obsadil vyprazdňující se tribuny, připraven fandit a křičet jako o život. Fan from diatome měl procválat dvakrát kolem tribun a už start do dostihu byl skutečně povedený. Vynikající Michal Köhl šikovně držel Krtka na příznivé třetí pozici, Krtek se nepropadal, ani nezrychloval, jen s poklidem cválal vstříc vítězství. Těsně před cílem nebývale zrychlil a my jsme mohli bouchnout šampaňským!

Komentáře

Komentáře

About the Author

somanova administrator