1.2.2011

Bysomanova

1.2.2011

To musíte vidět! Co? No přece nový seriál Znamení koně, který začíná už v pátek 11.2.2011 ve 20 hodin na ČT1. :o)

Tedy když pomineme skutečnost, že jsme měli tu úžasnou možnost se natáčení aktivně účastnit, prostě JE NA CO SE DÍVAT! A teď asi nevíte, jak my to víme, co? Je to strašně jednoduché. Jako jedni z mnoha, kteří mají své malilinkaté zásluhy na tom, že se podařilo něco moc hezkého, jsme byli pozváni na PŘEDPREMIÉRU seriálu. :o) Prostě paráda! Skoukli jsme první tři díly a klidně bychom zvládli všech 13 v kuse, ale ta představa, že bychom seděli 13 hodin na zadku, spát bychom šli možná tak další den ráno a následkom toho by neměl kdo dělat koně, nás přesvědčila, že dáme tři a na zbytek si spořádaně počkáme. I když to čekání bude neskutečně dlouhé! :o)

Takže opravdu všem doporučujeme dívat se od začátku až do konce, ať vám nic neuteče. :o) My jsme sami sebe, zcela pochopitelně, hledali na „stříbrném plátně“ promítací místnosti. :o)) A našli! V prvním díle zadržený kůň Rebel = naše Lukytta, Banzai třetí v cíli, Táňa odsedlává Aircraft po „dostihu“, všichni korzujeme v dostihovém davu, Áňa nese kýblík, Nika vede odbornou „debatu“ před boxem, moje maličkost v červené vestě málem porazí Davida Horu = Richarda Krajča vrátky od boxu v sedlišti, … No prostě fakt tam jsme! :o))) Takže vlastně už nesmrtelní! :o)))) Tak teda nezapomeňte. 13 pátečních večerů to jistí!

A teď zase z domácího soudku. Letošní zima je podivná. Mrzne až praští, napadne 40 cm sněhu, pak je zase 14 dní skoro jaro, pak zase mráz, ale skoro bez sněhu… Divné! Nicméně nás nic a nikdo nedostane. :o) Krtek a herečka Aircraft jsou už s konečnou platností v dostihovém důchodu. Krtka čeká spolupráce s turisty a táborníky, Aircraft nejspíš kariéra chovné paňmámy plus taktéž nenáročné turistování. V dostihovém lotu nám stále zbývají Banzai, Adebretti a slavná hééérečka Lukytta jako překážkoví koně pro letošní sezónu. Docela se na změnu disciplíny u Bajzy a Lukytty těšíme, v lese skáčí všechno a za všech okolností moc rádi. Navíc máme dva „nováčky“ Achippa (Čipa), který UŽ dosahuje bez 3 cm vzrůstu svého velkého vzoru, strýčka Fan From Diatoma (Krtka) a dvouletého Zacharyho, se kterým rádi spolupracujeme pouze z jeho levé strany, neboť jeho pravé oko opatřené za každé situace vyvaleným bělmem dává tušit, že se jedná o jedince lehce hysterického, jinak napsáno, CELÁ MAMINKA (Zaawist). :o) Ale protože jsme holky šikovné, podařilo se nám po 14 dnech pomalilinkatého přesvědčování Peťu M. milému darebákovi na sedlo nejen pověsit jako pytel, ale v poslední době jí bylo milostivě povoleno se dokonce VZTYČIT do jezdecké pozice, bez toho, že by na nás Zachar začal poulit i své, běžně neviditelné, levé bělmo! :o)

Ostatní koníci jsou chlupatí, tlustí a spokojení. Dokonce i naše „důchodkyně“ v pokročilém věku Borbela (letos oslaví neuvěřitelných 27 let), malá Sára a Salvátora letos přezimují v naprosto (vzhledem k jejich věku) dokonalé kondici. :o) Stejně se ale všichni těšíme na jaro a na léto, to je vám pak taková pohoda…

Komentáře

Komentáře

About the Author

somanova administrator