1.9.2006

Bysomanova

1.9.2006

Krásná kobylka Agáta, se kterou jsme se nedávno setkali ve stájích pana Vaníčka v Novém Jičíně, přicestovala k nám. Byla totiž prodána nové majitelce, která si ji ustájila přímo u nás. Vítej, Agáto!

A jak už to bývá, příchod nové tváře otřásl společenskými třídami ve velkém stádě. Agáta se drze vetřela do přízně VIP spolku kolem Miki, která je ve velkém stádě pojmem, vládne stádu pevnou rukou a těší se největší popularitě. Mikinin spolek sdružuje Kaskádu, nově Agátu, Kergovii a nyní se na vlivu přiživuje i mládenec Safír, jehož bere na milost Kaskáda i Agáta. Safír se tak stal mocným pánem, narozdíl od Satyra, kterému zbyla už jen věrná partnerka kulhavá Lyl lovely. Naopak Borbela se osamostatnila a díky své přívětivé povaze s ní peče každý. Skandál ovšem vyvolal rozchod milenců Gregoryho a Malé Sáry. Snad to bude jen lehké manželské nedorozumění…

Těšíme se na 10.9., kdy vystoupí Uhlík ve svém letošním premiérovém překážkovém dostihu ve Slušovicích. Čas kvapí a my jen doufáme, že stihneme dopilovat formu! Jen aby nám přálo počasí pro trénink! V pondělí čeká Uhlíka i Krtka cvičné překážkové dopoledne ve Slušovicích pod vedením zkušeného překážkového jezdce Radima Bodláka. Snad to vyjde!

Komentáře

Komentáře

About the Author

somanova administrator