10.7.2008

Bysomanova

10.7.2008

Tak nám začaly tábory. Zatím jsme všichni veselí a hraví. :o) Nemohu toho příliš prozradit z naší letošní „kuchařky“, ale rozhodně nevaříme z vody! Doopravdy si to všichni užíváme a díky mým takřka geniálním nápadům bude mít celé táborově spolupracující osazenstvo stáje po prázdninách fyzičku jako hrom! A protože v mém případě platí, co si kdo uvaří, to si také „vyžere“, za prázdniny zvládnu podle plánu 12x cestu na Brumovský hrad (dvě už mám za sebou) pochopitelně po svých, dále pak 12x výstup ke Hložecké kapli, plus šest lehkých procházek na Skalicu. Ti znalí vědí, že jak cestou ku hradu, tak ke kapličce je třeba překonat převýšení řečené Stráně, na kterém slabší povahy nechávají polovinu plic. :o)

Koníci jsou zatím také naprosto akční a spolehlivě přenášejí své dočasné pasažéry z místa na místo. Však je o ně také prvotřídně postaráno! Hlavně díky „blonďátkům“, kteréžto vždy před ježděním perfektně nachystají cca 17 SPRÁVNÝCH sedel pro 17 koní, spolehlivě odjezdí tři dostiháky a na žrádlo zavřou vždy ty SPRÁVNÉ koně. Jak jsme dnes s Nikou a Peťou zkonstatovaly, bez „blonďat“ by se nám systém nejspíš zasekl. :o)

Na závěr jedno malé dostihové zpravodajství. Aircraft si při svém druhém letošním startu lehce poopravila reputaci, když v Bratislavě dofrčela do cíle v rovině na 1700 metrů jako třetí. Teď to vypadá na lehkou závodní pauzičku, abychom se mohli na 100% věnovat našim milým táborníkům, přípravám neuvěřitelného množství jídla a výstupům na Bělokarpatské velikány. :o)

Komentáře

Komentáře

About the Author

somanova administrator