10.9.2006

Bysomanova

10.9.2006

Příslovečná smůla, která provází rod „G“ (Galilea, Gatwick, Great Forest Gump), opět překazila naše dostihové plány. Granity Kern, která měla dnes skákat v překážkovém dostihu ve Slušovicích, si způsobila zranění na levé přední končetině, a proto se nemůže dostihu zúčastnit.

Přitom se Granity Kern připravovala na dostih přímo fantasticky. Ve čtvrtek ve Slušovicích skákala jako střela, překonávala překážky s precizností profesionála pod vedením zkušeného překážkového jezdce Radima Bodláka, který také připravoval svého koně Anemose do stejného dostihu. Nevlastní bratr Uhlíka Anemos (po Gay Devil), který je také mimochodem syn naší spanilé Adély, však v dostihu odstartuje a my mu můžeme jen držet palce ze střídačky. Ach jo.

Na smutek ovšem není čas. Proto nevěsíme hlavu a upínáme své naděje vstříc dalšímu překážkovému dostihu, který se bude konat za čtrnáct dní v Brně. Uhlík dostane do krmiva protizánětlivý lék, na bolavé koleno pořádnou hrst ledu a opatrně začne zase rozcházet formu. Doufejme, že za čtrnáct dní bude jako rybička!

Komentáře

Komentáře

About the Author

somanova administrator