11.8.2006

Bysomanova

11.8.2006

Myška se vrátila zpět na naše pastviny. Noví majitelé byli nadšeni z její přítulnosti (skutečně se spolu velmi spřátelili) a skvělých jízdních vlastností, bohužel Myška se u nich cítila na pastvině osamělá. Stále prý utíkala k sousedům, kteří mají také koně, neboť je velmi společenská. A protože si ji majitelé moc oblíbili, ještě s koupí počkají, a teprve až budou mít k Myšce hříběcí společnici, tak to s Myškou zkusí znovu. Vítej doma, Myško!

Dostiháci šli skutečně cválat, ale ne v neděli (kvůli dešti), ale počkali si až do středy, kdy se vyčasilo a tráva už nebyla tak kluzká a mokrá. Již tradičně jsme na louce Jatelině prohnali koníky v sedle s báječnou Nikou (zkušený jezdec v sedle Krtka) a mojí maličkostí (Uhlík). Oba dostiháci byli řádně nažhavení, nebývale také Uhlík měl problémy udržet se v klusu a pořád si přeskakoval do bujarého cvalu. Trochu se proběhli a teď je čeká slíbených šest sjezdovek!

Tábory opět běží, právě probíhá legendární turnus „D“, se všemi starými známými firmami i novými tvářemi. Prázdiny v sedle se již krátí!

Komentáře

Komentáře

About the Author

somanova administrator