14.5.2008

Bysomanova

14.5.2008

V neděli znovu vyrážíme dobývat Bratislavu! Náš Žampión Krtek si zopákne dostih přes proutěné překážky a všichni mu budeme držet pěstičky, ať si vede zase co nejlépe! Přidejte se k nám! Nejlépe o půl čtvrté. :o)

Blíží se nám Den koní, tak jsme v plném zápřahu. Zatím tedy nejvíc já, coby „Hlavní výmyslitel“. Ale pozor, celou akci už mám na papíře, tak se milí zlatí těšte! :o) Mám pro vás nachystanou super náročnou soutěž! Budete se muset trošku víc snažit, ale za tu snahu je náš prázdninový týden opravdu „sladká“ odměna!

Koníci už převlekli zimní kabáty a hodili se do letní srsti. Je to nádhera! Sice jsou mezi nimi ještě nějací nedůvěřivci, kteří v očekávání nějakého toho podrazu od počasí urputně trvají na zimních doplňcích, ale většina stáda se už leskne jako zrcadlo. Podle mohutnosti porostu jarnímu počasí moc nevěří Aranka(poníkům se nedivím, ti to mají v genech) Zaawist, Salvatora a Satyr. Jsou s tím fakt vtipní! :o) Hříbátko „Ivan“ už má měsíc a moc se těší na své dva kamarády, kteří se mají narodit na konci května. Nemá si totiž zatím s kým hrát. Tak darebák z nedostatku příležitosti využívá coby hračku tetu Aranku. Ta je naštěstí tak trpělivá, že od ní malému lotrovi nehrozí žádné nebezpečí.

Komentáře

Komentáře

About the Author

somanova administrator