15.5.2009

Bysomanova

15.5.2009

Konečně jsme se dočkali! :o) Po skoro třech týdnech naprostého nezájmu o hřebení, se ve středu ve čtvrt na tři ráno narodil naší začínající mamince Zaawisti pěkně zmalovaný obrovitý šimlíček. :o) Hřebeček barvy „myšího kožíšku“ má všechny čtyři nožky bílé. Přední až po karpální klouby, zadní do půl holení. A aby té bílé nebylo málo, pořídil si navíc velikou bílou lysinu na hlavě. Je to fešák! :o)) Ty ohromné bílé doplňky si totiž pořídil proto, aby časem neměl tolik práce s vybělováním (čím starší, tím bude bělejší a bělejší). :o)

Vzhledem k tomu, že poslední letošní hřebení (Agáta) nastane až někdy koncem června, vypadá to tak, že nejbližší měsíc a půl strávím noci zase ve své posteli. Není nad pohodlí! A protože se nám nezadržitelně blíží Den koní, vrhla jsem se ve vší zbývající síle na přípravu soutěží a her. Doufám, že se mi záměr podaří a počasí k tomu bude krásné, abychom si to všichni hezky užili! Těšíme se na vás! :o) Jo, a malý domácí úkol pro ty, kteří přijedou a budou s námi soutěžit. Vymyslete si dopředu jméno pro naše koňské mimino. Jméno pro kluka začínající na „Z“. MŮJ typ je: ZAWINÁČ! :o))

Do prázdnin a táborů už taky není zrovna moc času. Pracuji i na tom! Plně obsazené turnusy mi dávají zabrat i v době placení záloh na pobyt. Někdy spočítám, kolik času strávím přiřazováním došlých penízků k přihláškám jednotlivých táborníků. :o) A abychom se „dostihově“ vyžili, než se začneme na 100% věnovat jen táborům, vyrazíme ještě několikrát v plné síle do bojů. Tuto neděli Banzai do Bratislavy, za týden Aircraft a Krtek s největší pravděpodobností tamtéž a naše nastupující hvězda (to se bude Áni líbit) Adebretti pojede jako vůbec první oř v barvách naší stáje dobývat Velkou Chuchli. Doufám, že se nám bude po vší smůle alespoň přiměřeně dařit. :o)

Komentáře

Komentáře

About the Author

somanova administrator