2.7.2007

Bysomanova

2.7.2007

Těsně před začátkem prázdnin nás opustila temperamentní ryzka Vinkara i se svým letošním hřebečkem. Její majitel, pan Vaníček, ji prodal do dobrých rukou. Někteří sice tvrdí, že jim samorostlá matrona chybět nebude, ale pravda je, že mnozí jezdci se s ní loučili s těžkým srdcem a že nám tato aktivní a pracovitá kobylka bude v následujících dvou měsících chybět. Teď místo prodané Vinkary hledáme posilu, která bude stejně trpělivě a ochotně nosit naše milé táborníčky.

Přibyla k nám rozkošná plnokrevná hnědka s bílou hvězdičkou Zaawist, která se na našich zelených pastvinách bude léčit z dostihového zranění.

Náš dostihový oř Fan from Diatome se začíná přeorientovávat z rovinných na překážkové dostihy. Už dvakrát si vyzkoušel překážkový trénink pod vynikajícím jezdcem Radimem Bodlákem. Milému Krtkovi nedělá naše bílá paleta se zastrkaným roštím (coby atrapa dostihové překážky) žádný problém a žene se vpřed jako raketa.

Přípravy na tábor vrcholí a Lenka vyráží na velký nákup potravin do Zlína. Poznamenala ale, že s novou prostornou dodávkou už nebude převoz potravin ta pravá zábava a adrenalinový sport. Mezitím si chytré hlavy v naší stáji lámou hlavu, jak nápaditě pojmenovat nové táborové hry. Inu, máte se na co těšit!

Komentáře

Komentáře

About the Author

somanova administrator