20.4.2007

Bysomanova

20.4.2007

Narodilo se nám další hříbátko.

Konečně mi skončilo noční kempování ve stáji. V noci z pátku na sobotu se Gája konečně rozhodla, že je na čase, aby nám předvedla jaký zázrak že to obýval její obrovitánské bříško.

Klasicky ve tři čtvrtě na dvě se narodila velikánská rezavá slečinka s hvězdičkou a ponožkami na zadních nožkách. Velice čile se snažila hned své předlouhé končetiny používat. V momentě, kdy se jí to podařilo, byli jsme moc rádi, že je její maminka více než urostlé postavy.Pod klisnu průměrného vzrůstu by se nám „novorozenkyni“ asi nepodařilo vpravit k vemínku pro první doušky sladkého mléka. :o)

Hned v poledne se celá rodinka vydala chytat „bronz“ pod teplé jarní sluníčko. A proč rodinka? Protože náš „žampión“ Krtek (Fan From Diatome) toho času hluboce zaláskovaný do novopečené maminky Galilei vykonává odborný dohled přes ohradník a uděluje „miminu“ ještě odbornější rady kterak se správně pohybovat po pastvině. Škoda jen, že se jeho rady zatím zcela míjejí účinkem. Mladá závodnice je zatím ráda, pokud se jí podaří nějaký cílený pohyb, který nezasvěcenému pozorovateli přijde spíše jako potácení se, nebo nepodařená chůze na chůdách. :o)

Stejně jednou všem ukáže zač je v Pardubicích perník! :o)

Jo, a já jdu spát do své postele, heč!

Komentáře

Komentáře

About the Author

somanova administrator