24.4.2008

Bysomanova

24.4.2008

O víkendu si zazávodíme. V sobotu se vydáme „za humna“ do Slušovic, kde se naši dva osvědčení borci Hříbek a Safír zúčastní dostihu poníků v kategorii nad 120 cm. Míněna je výška koně v kohoutku, nikoliv výška jezdce. :o) Na Hříbkovi se sveze Míša a Safírovou partnerkou bude Táňa. Jsem sama zvědavá, jestli si Safír s Táňou v sedle zopákne podzimní „čestné kolečko“ kolem závodiště, nebo jestli se jim podaří dobrzdit v cíli. :o)

V neděli se vydáme do zahraničí. Krtka – Fan From Diatoma máme přihlášeného v dostihu přes proutěné překážky na 3000 metrů. Všichni věříme, že se našemu „žampiónovi“ bude co nejvíce dařit. Držte nám pěstičky!

Z našeho novorozence je obrovské konisko! On totiž vysává maminčino mléko jako upír! K jídlu má přístup jako Otesánek! Prcka s pracovním názvem IVAN podezřívám z toho, že by zvládnul zpracovat všechno mléko i od kdejaké krávy – rekordmanky v dojení! Ale je to milý mazel, tak mu jeho nezřízenou chuť k jídlu (ožižlává také svršky okolojdoucím) zatím všichni promíjíme.

Komentáře

Komentáře

About the Author

somanova administrator