26.10.2007

Bysomanova

26.10.2007

Je tady barevný podzim. Koníci se stále ještě spokojeně pasou. I dva hrdinové z minulého týdne, Safír a Hříbek, se vrátili do normálu. Jejich vystoupení ve Slušovicích se neslo vpravdě v olympijském duchu. :o) Opravdu není důležitější věc, než se prostě ZÚČASTNIT!

Hříbek, i přes svou obvyklou nadváhu, se do závodění s deseti soupeři vrhl velice aktivně. Rozpohyboval své rozměrné tělíčko za Ániny maxmální podpory a doběhl na krásném třetím místě. OD KONCE. :o) To Safír, který měl hned na startu nepříjemnou kolizi s přespříliš nadšeným soupeřem, a do cíle se dořítil na předposledním místě,se rozhodl, že nějakých 300 metrů není nic pro něj a dal si příjemným cvalem, proti vůli své jezdkyně Peti, kolečko kolem závodiště. Ale nebyl sám! Takových uprchlíků, které se nepodařilo v cíli odchytit bylo podstatně víc. :o) Takže až bude dostih poníků na cca 1600 metrů, je Safír horký favorit!

Z „provozně technických důvodů“ jsme se rozhodli našeho miláčka, loňské Adélino hříbě – Adebrettiho – vykastrovat. Tak snad všechno dobře dopadne, abychom si mohli v zimě „obsednout“ dalšího dostihového reprezentanta.

V neděli 28.10. se znovu chystáme s našimi závodníky – Aircraft a Fan From Diatomem – na dostihy do Bratislavy. Aircraft se proběhne v rovinovém dostihu na 1800 metrů a Krtek, protože je to překážkový nadšenec, který se tváří, že nic na světě není tak zábavné, jak skákat přes cokoliv a hlavně rychle, si do sytosti zaskáče přes proutěné překážky. Tak pokud nebudete mít v neděli odpoledne co dělat, držte nám pěstičky! :o)

Komentáře

Komentáře

About the Author

somanova administrator