28.4.2008

Bysomanova

28.4.2008

VYHRÁLI JSME!!! :o) Teda abych byla přesná, vyhrál náš Krtek – Fan from Diatome! Už asi týden se náš „žampión“ tvářil velice podezřele! To asi přemýšlel, kterak vyzrát na své soupeře. A vymyslel to vskutku kvalitně. On totiž není žádný hlupák! Od té doby, co se naučil rozlišovat situace ve kterých v podstatě o nic nejde a situace, ve kterých jde o hodně :o), stal se z poblázněného „poplašňáka“ velice příjemný koníček, který má sice z hlediska „obsluhy“ ještě několik mírných nedostatků (klasická očista – hřbílko+kartáč je pro něj trest, to se raději sprchuje, ve vozíku jezdí nejraději sám, protože s jakýmkoliv případným kolegou tam vyvádí nepřístojnosti typu lehání si a zběsilé bušení do boku vozíku během jízdy, a pak je to jeho naprostý odpor k cizím boxům na závodištích, který je znám už skoro celosvětově, protože naše čtyřhodinové cupitání s Krtkem na ruce až do startu dostihu se OPRAVDU nedá přehlédnout). :o)

A protože včera asi bylo všechno přesně tak, jak má být, nachystaný, spokojený a natěšený závodník – Krtek, v jeho sedle šikovný jezdec – Bohuslav Mátl, krásné počasí, dráha tak akorát a taky nám přálo tolik potřebné štěstíčko, podařil se našim závodníkům hezký dostih s úžasným koncem! Někteří členové Krtkova Fan Clubu dnes nemohli ani mluvit, protože si mohutným povzbuzováním naprosto odrovnali hlasivky. :o) Krásná to byla neděle! :o))

A abych nezapomněla na zpravodajství ze Slušovic! Naši dva „poníci“ nebyli ve svém dostihu poslední, ale Hříbek druhý a Safír třetí OD KONCE. Táňa Sáfu ubrzdila a Míša jezdila Hřiba jako o život. Nejspíš se docela hezky svezly. A protože všichni víme, že tito dva koníci mají docela jinou náplň práce, než se nahánět na dostihové dráze, jsme všichni s výkonem všech zúčastněných naprosto spokojeni. Jo, ale ti dva koňští bídáci si zcela bezohledně sežrali věnce z pampelišek s láskou vytvořené Míšou&spol.

Komentáře

Komentáře

About the Author

somanova administrator