30.1.2007

Bysomanova

30.1.2007

Tak nám konečně nastala zima. Teda podle kalendáře už je víc jak dva měsíce, ale venku to bylo pořád jako na jaře. Proto se nemůže nikdo divit, že se koně nadšeně popásali přes Vánoce i přes Nový rok.

Zato teď už skoro týden máme cca 30 cm sněhu a Krtek (Fan From Diatome) měl začít pracovat na své fyzičce. Jako by to tušil, že ho čeká namáhavá práce ve sněhu v kopcích, zvrtnul si, pro jistotu, spěnkový kloub na levé přední. Teď se tváří jako největší marod, ale jen když se díváme. Jinak řádí s malý Adebrettim jako orkán Kyrill. :o) Nicméně stav „pacienta“ se den ode dne lepší, takže za týden vyrazíme vstříc Valašským velikánům.

Další akcí letošní zimy se jeví být urputné hledání Uhlíkova náhradníka, jinými slovy druhého dostihového koně ke Krtkovi, aby se jim veseleji trénovalo. Zatím máme několik typů, tak uvidíme, jak se „rada starších“ rozhodne. :o)

Jinak nás naši milí táborníci doslova zasypali přihláškami a myslím, že letos trhli rekord! Za 14 dní od zveřejnění jsou dva turnusy totálně obsazené!

Komentáře

Komentáře

About the Author

somanova administrator