31.5.2007

Bysomanova

31.5.2007

Den koní se povedl, tak jedeme dál!

Krtek opět vyráží do boje. A v sobotu 2.června bych potřebovala být 3x! Sešly se totiž tři veledůležité akce.

První z nich jsou dostihy v nedalekých Slušovicích (první a letos nejspíš i poslední), proto tam nesmíme chybět! Fan From Diatome se postaví na start dostihu na 2230 metrů. V jeho sedle bude tentokrát jezdec Petr Tůma. Kluci už se znají ze společného startu na podzim, kdy bez podkovy docválali do cíle na šestém místě. Tak nám zase, prosím, držte pěsti, ať se jim daří co nejlépe! Mimochodem v Brně to úžasně zabralo! :o) Start našeho, klasicky posledního dostihu je v 17,oo hodin.

Další akcí, která by bez účasti našich koní neměla tu správnou šťávu, je tradiční Dětský den v Brumově na hradě. Proto musíme vyslat přes kopec ku hradu silnou sestavu koní i lidí, aby nápor svezení chtivých dětí zvládli i bez mé účasti. Věřím jim a doufám, že se cestou neztratí! :o) Někteří z nás se totiž pořád ještě v lese orientují na úrovni zmatené lesní včely! :o)

Třetí akcí je Kácení máje v Lipině, kdy místní hasiči projevili zájem o dva koně, aby si dětičky taky něco užily. :o) Tak jim prostě uděláme radost!

Komentáře

Komentáře

About the Author

somanova administrator